Αυτό είναι το συστατικό που απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να χρησιμοποιείται στα φαγητά της
Ένα συστατικό που δεν θα το βρεις στην κουζίνα της βασίλισσας.
Όταν πρόκειται για τις κουζίνες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τα πράγματα δεν ακολουθούν πάντα την συνηθισμένη οδό. Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει δημιουργήσει τους δικούς τις «νόμους» όταν πρόκειται για την σίτιση τόσο της ίδιας όσο και των μελών της βασιλικής οικογένειας, γενικότερα.
Αναρωτήθηκες ποτέ τι ακριβώς τρώει η Βασίλισσα το πρωί; Ένα ελαφρύ σνακ ή ένα πλούσιο αγγλικό πρωινό; Τι απολαμβάνει στο δείπνο της και πόσα γεύματα κάνει την ημέρα; Ποια φαγητά προτιμά και τι απαγορεύει από τους chefs του παλατιού;
Η Βασίλισσα προσέχει πολύ τα φαγητά που σερβίρονται στο Μπάκιγχαμ. Σε μια συνέντευξη του, ο πρώην αρχιμάγειρος του παλατιού παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο συστατικό που η βασίλισσα Ελισάβετ απαγορεύει στην κουζίνα του Μπάκιγχαμ. «Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ απαγορεύεται το σκόρδο», δήλωσε με ειλικρίνεια ο John Higgins. Παρόλο που δεν αποκάλυψε τον λόγο που η βασίλισσα απομάκρυνε το σκόρδο από την κουζίνα του παλατιού, ο John Higgins εξήγησε πως οι αυθεντικές βασιλικές συνταγές δεν περιλαμβάνουν ποτέ μυρωδικά.
Ο πρώην προσωπικός σεφ της Βασίλισσας αποκάλυψε επίσης μερικές από τις προτιμήσεις του δείπνου της, σε μια παλιότερη συνέντευξή του στην Telegraph. Ο Darren McGrady είπε ότι η βασίλισσα ακολουθεί μια πειθαρχημένη διατροφή και συχνά αποφεύγει τα αμυλώδη τρόφιμα, όπως το ρύζι, τα ζυμαρικά και τις πατάτες. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην υποκύψει στους πειρασμούς, η βασίλισσα αγαπά τη σοκολάτα, ειδικά σε μπισκότα και κέικ. Απολαμβάνει επίσης πολλά φρέσκα φρούτα, όπως μάνγκο, φράουλες και ροδάκινα. Έτσι, τα επιδόρπια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπως καταλαβαίνεις είναι πλούσια και πολύ γευστικά!