Το πιο γευστικό γλυκό με μαύρα μούρα και λεβάντα
Ένα γλυκό για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές!
Queen Plus
Αν αγαπάς τα μούρα αυτή η συνταγή θα σ΄ενθουσιάσει. Είναι πανεύκολη στην παρασκευή της καθώς δεν απαιτεί πολλά υλικά!
Μαρινάρισε τα μούρα με μέλι και άφησέ τα να ομογενοποιηθούν. Έπειτα φτιάξε τη ζύμη και ξεκίνα την συναρμολόγηση! Και σ΄αυτή τη συνταγή η ζύμη κάνει τη διαφορά.
Είτε βάλεις πρώτα τα μούρα στο ταψί σου και μετά τη ζύμη είτε το ανάποδο, το γλυκό δεν χάνει σε καμία περίπτωση την γεύση του! Αν θέλεις τη δική μας γνώμη, δοκίμασε να βάλει την πίτα από πάνω, όπως δείχνει το video. Θα έχεις μια πολύ τραγανή ζύμη και μαλακά μούρα που λιώνουν στο στόμα! Μην ξεχάσεις για γαρνίρισμα μια μπάλα παγωτού βανίλια ή μπόλικη σαντιγί!
Πηγή φωτογραφιών: halfbakedharvest.com