Μπισκότα λεμονιού
Αυτά τα μπισκότα παραμένουν εξαιρετικά μαλακά για μέρες οπότε αν φτιάξεις μεγάλη ποσότητα θα παραμείνουν το ίδιο γευστικά και φρέσκα.
Αν είσαι λάτρης του λεμονιού αυτά τα μπισκότα θα γίνουν τα αγαπημένα σου! Πότε δεν είναι αρκετά για τον πρωινό σου καφέ, για το σνακ που θέλεις ν' απολαύσεις μέσα στην ημέρα, για το κέρασμα στους καλεσμένους σου.
Πρόκειται για μια υπέροχη συνταγή που θα θέλεις να κάνεις ξανά και ξανά. Κάθε μπουκιά από αυτά τα τέλεια γλυκά, μαλακά μπισκότα είναι μια γεμάτη απόλαυση. Ειδικά όταν συμπληρώνονται και με ένα τραγανό γλάσο λεμονιού, αυτό κι αν είναι απογείωση γεύσης! Αυτά τα μπισκότα παραμένουν εξαιρετικά μαλακά για μέρες οπότε αν φτιάξεις μεγάλη ποσότητα θα παραμείνουν το ίδιο γευστικά και φρέσκα.
Για τα μπισκότα θα χρειαστείς:
-ξύσμα από δύο λεμόνια
-113 γρ, αλατισμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-100 γρ. ζάχαρη
-50 γρ. καστανή ζάχαρη
-240 γρ. αλεύρι
-1/2 κ.γ. αλάτι
-2 κουταλιές της σούπας αλεύρι καλαμποκιού
-1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
-1 μεγάλο αυγό
-1 κουταλιά της σούπας πάστα λεμονιού ή 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα
-2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
-προαιρετικά κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής