Φτιάξε τρουφάκια σοκολάτας με την τεχνική του sous vide
Μάθε τον εύκολο και «οικιακό» τρόπο για sous vide.
Ακους την τεχνική sous vide και μαγεύεσαι με τον τρόπο;
Το sous vide (σουβίντ) θα πρέπει να είναι το επόμενο απαραίτητο εργαλείο που θα ενταχθεί στις οικιακές κουζίνες. Τι είναι όμως αυτή η τεχνική που βλέπουμε διαρκώς στις εκπομπές μαγειρικής; Το sous vide διατηρεί το νερό μέσα σε μια λεκάνη σε απόλυτα σταθερή θερμοκρασία (την οποία επιλέγουμε κάθε φορά) για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μας βοηθάει είτε για να «μαριναριστεί» σωστά το υλικό μας είτε για να βράσει εξ' ολοκλήρου!
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή τις συσκευές sous vide τις βρίσκουμε μόνο σε επαγγελματικές κουζίνες. Μπορείς όμως μ΄έναν έξυπνο τρόπο να κάνεις sous vide και στο σπίτι σου. Πώς;
Δες το video που ακολουθεί και φτιάξε υπέροχες σοκολατένιες τρούφες με γεύση κανέλας και πορτοκαλιού!