Κοτόπουλο στη γάστρα: δεν έχεις καλύτερο
Σιγομαγειρεύεται και μας εκπλήσσει με τη νοστιμιά του!
Queen Plus
Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου αυτή η συνταγή θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στις προσδοκίες σου! Έχουμε συνηθίσει να το μαγειρεύουμε ψητό στα κάρβουνα, στην κατσαρόλα, βραστό αλλά και τηγανητό (κάτι που αποφεύγουμε βέβαια γιατί μπορεί να είναι άκρως γευστικό, εντούτοις όμως πολύ ανθυγιεινό).
Τι θα έλεγες λοιπόν να τον βάλεις στη γάστρα και να το σιγομαγειρέψεις; Στο παρακάτω video θα δεις step by step πώς το κοτόπουλό σου μπορεί να γίνει «αφρός» και να συνδυαστεί εκπληκτικά με κρασί, μουστάρδα,μαρούλι και κρέμα γάλακτος! Αυτή η συνταγή θα γίνει αγαπημένη σου! Σιγομαγειρεύεται και μας εκπλήσσει με τη νοστιμιά του!