Αν αγαπάς τα ρολάκια κανέλας, αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!
Αυτή η συνταγή χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ, θα σ΄ενθουσιάσει!
Πρόκειται για μια συνταγή χωρίς ζύμωμα και χωρίς μίξερ ,που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος και καλή διάθεση από εσένα! Αν αγαπάς τα ρολάκια κανέλας με την απίστευτα τραγανή ζύμη και την ζουμερή «καρδιά», αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου!
Είναι φτιαγμένη (και μελετημένη)για όλες εμάς που λατρεύουμε τα ρολάκια κανέλας αλλά απεχθανόμαστε τις πολύπλοκες διαδικασίες παρασκευής. Θα χρειαστείς ένα μεγάλο μπολ όπου μέσα θα ρίξεις το αλεύρι, το αλάτι και την μαγιά. Σ' ένα άλλο μπολ θα ρίξεις τα υγρά υλικά (γάλα, νερό, λιωμένο βούτυρο,μέλι και αυγά). Αναμειγνύεις με μια σπάτουλα όλα τα υλικά μαζί προκειμένου να ομογενοποιηθούν, τα σκεπάζεις με μια διάφανη μεμβράνη και αφήνεις τη ζύμη να φουσκώσει για περίπου 2 ώρες...
Όσο για την συνέχεια; Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις όλη τη συνταγή με τις ακριβείς ποσότητες των υλικών ώστε να μην χάσεις κανένα στάδιο από την παρασκευή και να πετύχεις τα τέλεια ρολάκια κανέλας! Να είσαι σίγουρη πως θα γλύφεις τα δάχτυλά σου!
Πηγή φωτογραφίας: unsplash.com